Что такое экспресс-ремонт от SIA AZ CONS?

Ekspluatācijā nodota pirmā dzīvojamā ēka vienā no zaļākajiem jaunajiem projektiem – "Green City", kas atrodas Rīgā, Purvciemā, informē "YIT Latvija".

"Green City" projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīca". Projekta attīstīšanu veic "YIT" grupas uzņēmumi – nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT LV Housing I" un būvnieks SIA "YIT Latvija".

Jaunajā namā ir 100 vienas līdz četru istabu dzīvokļi. Automašīnām ir ierīkotas stāvvietas ēkas puspagraba stāvā un iekšpagalmā, kur ir ierīkots arī bērnu rotaļu un sporta laukums. Jaunie mājokļu īpašnieki uz savām jaunajām mājām varēs pārcelties nākamā gada sākumā. Pārdošanu un garantijas saistības veiks "YIT Latvija".

Pašlaik notiek arī dzīvojamo māju kompleksa otrās ēkas būvniecība Upeņu ielā 21, un šo ēku paredzēts nodot ekspluatācijā 2020. gada otrajā pusē.

"Jaunajam projektam "Green City" mēs izvēlējāmies zaļu vietu Purvciemā, kas ir viena no Rīgas dzīvākajām Rīgas apkaimēm, netālu no Biķernieku meža. Tā būs piemērota dzīves vieta visiem tiem, kam patīk zaļa vide, pastaigas un sportiskās aktivitātes. Vienlaikus tas ir rajons ar attīstītu infrastruktūru, tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali, bet attīstīta transporta satiksme ļauj ērti nokļūt Rīgas centrā," teic ēkas būvnieka "YIT Latvija" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

All news
Do you want to get the better experience using website? Agree to our cookie policy.