Как сделать ремонт в кризис?

Nekustamā īpašuma attīstītājs "AFI Europe" uzsācis otrās kārtas būvniecību daudzdzīvokļu ēku projektā "Trebū Home". To īsteno uzņēmums "Pillar Contractor", un būvniecību plānots pabeigt 2020. gada nogalē, informē "Trebū Home" pārstāve Marina Šablovska.

"Trebū Home" ir ilgtermiņa projekts Pļavniekos. Tā teritorijā desmit gadu laikā plānots uzbūvēt vismaz 25 ēkas ar 1500 dzīvokļiem un komercplatībām, investējot 150 miljonus eiro. Projekts paredz arī plašas, apzaļumotas teritorijas attīstību. Apkaimes labiekārtošanā būtiska loma ir ainavas veidošanai, saglabājot teritorijā esošās ābeles, kas iedvesmojušas ēku kompleksa nosaukuma rašanos.

Otrajā būvniecības kārtā līdz 2020. gada 4. ceturksnim plānots pabeigt četras daudzdzīvokļu ēkas ar kopējo platību vairāk nekā 14 000 kvadrātmetru apmērā un 178 pilnas apdares dzīvokļiem.

Projekta otrās būvniecības kārtas risinājumi paredz divu piecstāvu un divu sešstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku izbūvi ar labiekārtotu apkārtējo teritoriju un apzaļumotu iekšpagalmu. Ēkās būs pieejami vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi. Pirmā stāva dzīvokļiem paredzētas terases, bet visu pārējo stāvu dzīvokļiem būs pieejami balkoni.

2018. gada novembrī "AFI Europe" nodeva ekspluatācijā pirmās divas projekta "Trebū Home" piecstāvu dzīvojamās ēkas.

All news
Do you want to get the better experience using website? Agree to our cookie policy.